This is me

Jag ska vinna. Jag ska inte bli lurad. Ja ska inte förlåta. Ja ska inte titta bak. Ja ska inte gråta. Ja ska...
Orkar inte me allt. Blir lurad. Gråter. Förlåter. Men allt blir bara värre. Ja kan inte hjälpa att ja inte kan HATA någon. De kan ja inte! Ja har för lätt att förlåta. Du ljög, ja förlät, du ljög igen. Alla andvänder de imot mej.
- emmy du är så störd, hahah förlåt.
- de är Lungt , hahahah
Hah. Ja har för mycket kärlek att ge. Lita på mej. Ja vet hur de känns, att vara andra valet. Om du känner mej så vet du att ja aldrig skulle kunna göra nån illa. Lita på mej. Varför skulle ja svika? Varför tror du de? Ja trodde du visste att de är du som betyder allt.


För sent

Ja gav dej en chans att förklara dej. En chans. De ända du gjorde va att för en sekund tvivla ja dom ända ja litar på. Men de du gjorde va att ljög , igen. Ingenting har förendrats. Ja trodde de. Ja hoppades på att allt skulle bli okej. Men efter idag så vet ha att allt är en lögn. Lisa ja har förståt att de är du, ja lisa! Skulle aldrig någonsin lämna er för något. Inte för något som varit eller som kommer. De som vi lämna bakom oss är bara massa lögner o inga minnen. De är bra, då vet ja att ja kan gå vidare.


Okej

Ja sliter o sliter me läxorna. Ja kämpar. Men ingen fattar de. Bara för man inte kan sakerna betyder de inte att man inte har övat varje dag. Aja. Ja får bara inte in de. Ja är väl väldigt dålig.


Boyfriend!!!!!<33333333333333333333


Vafan

Ja trodde allt va bra. Ja trodde ja va säker. Men nu blir allt snurrigt. Varför blir allt snurrigt när de va bra?


Okej

Ja har ingen aning om vem som läser min blogg. Men om ni inte gillar den så läs den inte.

Just nu känns livet hoplöst. Ja håller på att förstöra mellan mina bästa vänner. Ja vet inte va ja gör för fel men människor kommer men sen går dom. Så nåt måste ja göra. Gång på gång. Ja suger på att vara mej själv så då gör ja som lisa, lets be a unicorn!


Håller helt me!


Fuck ye


Länge sen

Man lyssna på sånt. Men de är för att nu är ja lycklig. #bestfriends

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2275320/images/2012/pic_194976711.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2275320/images/2012/pic_194976728.jpg" class="image">


.


A whole new world

Kollar på aladdin, igen! Gillar att se samma sak igen för då vet man hur de slutar. En helt ny värld. Ett helt nytt liv. Märker de.


Jaha

Har städat hela köket. Alla sover. Ingen annan städar så ja kunde bara inte somna i en smutsig lägenhet. Imon blir de väll resten av lägenheten. Ja kryper ner i sängen ensam o kall o ledsen. Ledsen för ja tittade bakot, vände mej om. Då såg ja de ja inte ville se. Men sen vände ja mej igen. Men bilden ja fick av de ja lämnade försvinner inte. Ja fick upp en bild. En bild ja aldrig tänkt på innan. De va för 2 år sedan. Ja behövde nån. De va mitt i natten. Ja ringde men ingen svarade. Någonting dog inom mej, redan då fast ja erkände de inte för mej själv. Men när ja tittade bak bara en sekund så förstår ja att våran kärlek va slut. Över. Annars skulle ja inte ligga här och gråta. Igen. Utan att de hjälper, av samma anledning. Ensam.


Emmy?

Ja vet hur du är. Ja vet hur du blir. Ja har alltid levt med de men idag kände jag att jag brött ihop. Träningen brukar alltid göra mej glad. Alltid. Men när ja gick på mattan så kände ja inte så. När min tränare kollade på mej blev ja inte glad. Ja försökte att le men då kom tårarna. Ja torkade dom o tittade bort. När min tränare frågade hur ja mådde så sa ja såklart bra men ja hade velat säga : som vanligt. Som alla dagar bara att just denna stund så släpptes allt ut. De som ja har hållt inne så länge. Inget blir bättre av att gråta. De kände jag. Tårarna hjälper inte. Ja grät inte även om ja hade önskat de. Men va hade blivit bättre? Att alla kommer o frågar hur de är? Ja vill inte ha sån uppmärksamhet. Ja vill inte att nån ska fråga. För de är nåt som bara jag vet. Ingen annan. Ingen annan skulle först. Ingen annan skulle orka höra mej berätta samma sak gång på gång. Därför har ja alltid valt att vara emmy. Emmy den som alltid är glad o som ca som än händer så finns emmy alltid där. De är sån hon är. De kanske inte är emmy. Ja vet inte längre.


Känner att ja har för mycket fritid...


Naglar!

Hade inget att göra så gjorde både mina o mammas naglar :)


Lisa

Ja har hittat va ja letar efter. Ja letade efter en vän som skulle alltid finnas i alla väder. Nu har ja de. Ja gråter igen. Av att du känner samma sak. De gjorde inte min dag utan mitt liv. Lisa :') <3


Allt va bra.

De va de. Innan allt börja. Sen gick hela ja sönder. Ja visar inte sånt men de gjorde ja. Ja ville bara bort. Allting har varit jobbigt. Men ja har kämpat. Jätte mycket. Ja har förlorat något av de viktigaste i min värld. nu börjar ja gråta oxå. Ja vet inte ens varför. De va så länge sen ja släpte efter för mina känslor. Men allt är över nu. Ja har börjat om eller avslutat. Något av de. Men de känns jävligt bra! Då finns de en liten chans att ja kan leva ett lyckligt liv. Ett liv me ett riktigt leende. Men ja ångrar inget. För ja vet vem som allyid finns där nu. Bara av att se att du är ledsen får mej attt bryta ihop. De kanske är därför ja gråter. Ja tror de. Men ja säger bara stay with me lisa för du är den som får mej att andas o får mej att le på riktigt. Men ja tror inte du förstår att de är du som har räddat mej. Du som fått mej att stanna. När du lyssnar på broken så dör ja för ja önskar att du inte kände så. Du är värd så mkt mer än ja kan ge men ja gör mitt bästa. Jag ÄLSKAR dej!


Bootcamp

With my friend lisa! Målet: tio kilo lättare... Hell ye


Beeeeeengt

Han kom o hälsade på nu när ja praoar! Fan va ja älskar bengt! Ja blir sååå glad!


Älskar han!


Bestaven

På kvällarna brukar ja tänka på vad ja har. Ja har mina lisor. När ja tänker tillbaks på dagen så tänker ja på dom. Mina fina lisor. Gud va mycket ja älskar er. De är ni som får livet att gå vidare, som på din vägg lisa, life goes on. O de va länge sen ja va så här lycklig! Tack för ni finns. Trodde aldrig att livet skulle bli bra igen. Never say never.


Ser du stjärnan i de blå allt du önskar kan du få

Ligger o tittar på pinocchio. I bland blir man bara så sugen att kolla på en film som man nästan glömt bort. Men allt du önskar kan du få!


Chill

När solen lyser är de inte helt fel att vara rastvakt!

Snart blir de fika me lisa fisa!


.


Mina lisor!

Gör mej stolt och kämpa på nattbandyn! De viktigaste är att ni har kul! Puss!


.

Stay alive
Stay strong
Stay with me


.


Amy o grynet

Heej igen!
Sitter o kollar på amy o grynet me alla barnen. Yeeee!


Prao

Japp då sitter man här o är på väg ut o leka me alla barn. De är faktiskt ganska kul att praoa bara att barnen kallar mej giraffen?! Okej ja har alltid blivit kallad kort men aldrig lång.. Aja !

I natt sov ja hos lisa fisa. Hon va ensam hemma så ja stannade. Vi flätade håren (hon) o kollade på scrubs! Hell yeee . Men nu MÅSTE ja gå !


Mot skövde ! :)

Tagga!!! Massa frukost!


Mina bäbisar sover!

Sååå söta! Imon blir de skövde badhus! Tagga!

Btw!! Älskar justin!!!


Idag eller logiskt sätt igår..

Har ja vart me lisa på stan ! Vi hade jätte kul o hitta massa fina saker !
Hade inget att göra så ja gjorde mina naglar me :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2275320/images/2012/pic_191843641.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2275320/images/2012/pic_191843662.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2275320/images/2012/pic_191843675.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2275320/images/2012/pic_191843697.jpg" class="image">


Grattis justin!!!!

I dag blir du 18 ! OMFG!!! <3333


RSS 2.0