Linda

Hejjsan

Sitter här med Linda och kollar bloggen:)Linda tycker det är coolt när jag skriver hennes namn så jag skriver det igen.LINDA LINDA LINDA LINDA. Nu är hon nöjd.Ska snart träna.

/Emmy

pappa

Hejssan

Pappa och jag bråkar som vanligt. Är hos han nu. Imon ska jag gå på stan med Filippa. Det blir roligare hoppas jag:)Janina sitter och spelar sims 2. Jag hjälper henne med fusk och sånt så hon spelar inte så mkt. Hon fuskar bara.

/Emmy

judo!<3

Hola

Igår åkte ja skidor. Vi va alla sjuor och sexor. Det va ganska kul! Jag ramlade i liften 1 gång och alla såg. Sen ramlade jag i en svar och en röd backe. När jag ramlade i den svarta backen så stog hela lift kön och skrattade. Dom bara:
-vem är det?
-emmy
HAHA ni som skrattade kommer att ångra er!!!!!     

Idag började judon. Det va skit kul! Men innan judon så va jag med filippa. Hon skulle förhöra mig på läxorna. Hon va jätte sträng! men jag lärde mig ialla fall:) 

/Emmy                             

pappa

Hhejj

Dricker världens äckligaste saft! Är hos pappa. Orkade inte va hos mamma. Här är man mer fri. Ingen känner en och man kan göra va man vill:)Fast Emilia är sjuk:( det är inte bra.

/Emmy

tallang!

hej

Idag har jag och Ida övat till tallangjakten på skolan som vi hoppas vi får va med i. Vi ska dansa. Det ska bli kul.

/Janina

UNF

hejj!

Idag så hade vi ingen svenska. I stället va vi på typ en mässa. Lisa x2, karin, Filippa, Sanna och jag blev medlemar i UNF(ungdomens nykterhetsförbund). Det kostar typ 50 kr per år bara!Så det va nog bra. tror jag:)

/Emmy



Gammal bild från sjukhuset!

källebäcken!<3

hejjsan

I går va jag hos goffa och städade med morfar(Goffa=gamelfarfar dog för 2 månader sen). det va ganska sorgligt:(Men idag har jag varit i källebäcken:)isa va med och vi grillade korv. Vi tog kort oxå.

/Emmy





snart till sälen!

hej

Nu är det bara 2 veckor tills jag och Sanna åker till sälen! Det kommer bli så roligt. Sanna har aldrig åkt skidor innan men men hon lär sig. Hon kanske har en medfödd tallang eller något. ELLER INTE!längtar så:)

/Emmy

SAnna!

hejjsan!

Sanna har sovit här. roligt!:) Jag hittade ett kort på oss när vi va små. Vi va så söta! ska se på film så...

/Emmy


Sanna!!!!<333

moviestarplanet!

Hej

Jag sitter och spelar movistarplanet(msp) med Emmy. Det är roligt. Mina gubbar heter Matildass&Evalotta. Vi ska snart äta.Jag har inte bloggat på länge för jag har inte hunnit.

/Janina

Haha har izzas dator och tar lite gamla bilder!





Emmy är ju så fin....not!:)

ett jävla liv!

Hejjsan sväjjsan!

Sitter vid datorn som ni kanske fattar. Idag har jag varit i skolan som ni också förstår men en sak som inte va normalt va att Lisa va sjuk! Inte så kul.Men Sanna och jag har tittat på alla filmer vi gjorde i 6:an:)ett jävla liv, a fucking life och μια ζωή γαμημένο. Tre filmer. Som blev stora... Skojja! Ne men  Karin, Filippa, Erik, Sanna, linnea, Guss, Iza, Isa, Lisette, Lisa va med och gjorde den så vi va ganska många om man säger så. Men der ROLIGAST att spela in va när Sanna strippade!haha. Det kan man skratta länge åt!

/Emmy


grattis sanna

heejj

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Sannas födelsedag hurra hurra hurra!!!!som ni kanske förstår fyller Sanna år idag! 14 år:)Vi hoppas du får en bra födelsedag!!!!!!

/Emmy&janina(Isa&iza hälsar)

happy new year!

heej!

Nytt år nu då. Hade roligt igår. Julia va hos oss igår. Hon hittade en ny kompis! Elina följde efter henne hela tiden! Det gick inte så bra när vi skulle smälla raket. Den flögg inte upp. Den smäldes där vi stod! Haha. Jag är hos pappa nu. Vi ska smälla raketer här ikväll, så det blir nog kul:)

/Emmy

RSS 2.0