tv

Hejj

Jag sitter vid tv:n. Kollar lite. Inget intressant. Igår va Isa här och vi tog massor av kort. Isa är alltid söt men inte jag. Men men allt kan man inte hjälpa. Jag klippte mig igår. Det blev ganska bra! Jag har åkt pulka med packe(min kussin) hela dan. Det va roligt!:)

/Emmy




bio

hej

idag ska ja och min familj gå på bio. Vi ska se på narnia skepet i gryningen. Det ska bli roligt. Jag har sätt dom andra filmerna och tycker dom är bra. Emmy vet vad som kommer hända för hon har läst böckerna


/Janina


Jag fick en baby born i julklapp som jag önskade mig!

ingen riktig jul

hejjsan

Jag har inte hunnit blogga för det är ju jul så har varit på många ställen. Det här är ingen riktig jul! Utan pappa, hos nille. Ja själv. Men jag överlevde och sitter här och ska gå på bio med pappas fam. Trevligt.

/Emmy

badat

Hejjsan

Jag har badat med Ange och vi lekte med hästar. Men hästarna va i krig med dinosaurierna. Det slutade med att dinosaurierna dog. Ska på julmarknad i hembyggsparken snart. Ska bara äta:) Måste klä på mig. herrå!

/Emmy

Sjuk

Hejjsan!

Har inte kunnat blogga för har haft hjärnskakning. Jag tävlade på Ippon cup och slog i huvudet. Så har inte varit i skolan på hela veckan! skönt:)Jag förlorade vadet me Filip och dom. Men men. Janina vann silver så de va ju bra! Kom hem just. Har ätit på Soya. Gott!

/Emmy

Jag lädde hela matchen men sen BOM!!!!

film

Hejj

Har åkt pulka i tjolla i dag me Amanda, Iza, Ange coh Janne. Det gick skit snabbt! Det som är jobbigt är att gå upp för tjolla. Men men va ska man göra? Har badat oxå. När jag skulle ställa mug upp halkade jag och landade på Jannne så de skvätte mkt. Nu tittar vi på Lilla jönssonligan. Ska snart till ICA och handla godis me Ange och Emilia. Men får fortfarande inte köpa något godis. men I mon ska ja sjuton köpa världens största kebab!!!!!

/Emmy

fortfarande hungrig

Tjinixen!

Har inte bloggat på länga för har inte hunit. Jag övar ju till Ippon för ja ska vinna dom där frallorna... Jag har spelat spel med Lisa, spelat in en film me Sanna, Lisa, Karin och Filippa. Så har haft fullt upp hela dagarna:)Ska till stan i mon me Sanna och köpa julklappar så kanske inte hinner blogga då. Men jag längtar till i mon för då ska jag ju till pappa! Men jag är fortfarande hungrig för har bara ätit grönsaker. Men nu är det bara 3 dagar kvar.

/Emmy

 Så här blev mitt rum


RSS 2.0