Hatar!

Blogg.se appen suger röv!!! Ja la ut typ 5 olika bilder för 3 h sen o nu pupliseras dom o inte nog me de!! De blir ju hundra bilder av samma !!! :@@@@


Jul bak me filip o julia! :D

Idag har ja varit hos doktorn :/ inte så kul.. Men sen va ja i skolan som vanligt :) idag så slutade alla klockan 12 o när vi slutade så gick ja, filip o iza hem till LG o monkan :). Vi bakade typ 6 olika sorter o de va jääääätte gott!

Filips julgran va faktiskt snyggast av allt :p


<3

de finns inte någon som ställer upp som du gör.. du finns alltid där och har alltid gjort de, och nu när man behöver dej igen så finns du där och väntar bara på att ja ska komma så du kan trösta mej. Och imon då är de du som kommer stötta mej!<3 ALLA BORDE HA EN NALLE SOM DU! <3 :')

ÄNTLIGEN!

JA HAR BLIVIT LESBISK! Detta är seriöst det bästa jag har kommit fram till!

Ni som är intresserade kommentera!


Bög

Mitt nya jag --> bög.


Farsdag :D

Idag har ja redan hunnit vara i kyrkan och hos farfar och nu är ja på väg hem till janina :)

Jo juste ja fyllde ju år..
De va en awesome dag! Lisa och ja gick till kyrkan vid 9 och helt random så handlade andakten om SEX och relationer!!! Fucking roligt! Aja.. En sak ja lärde mej och som igentligen är ganska smart, att är ja redo att få barn? Liksom igentligen så är de faktiskt ganske smart tänkt.. Aja, ja fick ju MASSA paket me! Ja fick: massa pengar, öronhängen, iphone 4(tog sönder min gamla därför så dålig updatering) skal, smink och lite annat :D helt awesome! Men av janina fick ja inget.. Dom är så klantiga så som slarva bort mitt paket.. Men de är ju tanken som räknas! <3


14 yee!

yo :) idag så fyller ja år! yee, de känns faktiskt mycket bättre än förra året. Nu kommer pappa och emilia och jag hatar inte nille längre. Det är jätte skönt! men de är inte bara de. förra året så kom karin, lisa, sanna, johanna. de va ju kul men de blev så mycket. idag är de bara ja och lisa. men de kommer bli en as najs kväll endå. hoppas jag.. de är klart de blir! :D Men nu måste ja städa så lisa kan sova här! /Emmy :)

RSS 2.0