Fuck you

Om nån tycker att jag är en"mamma" så kolla rubriken! Jag tycker det är helt fel att slåss! Så är det, punkt slut. Det är ju bättre jag är det än att folk mår dåligt.


Äntligen

Tio timmar med judo,taekwondo, bjj, mma, hapkido. Nu vill jag sova !men först måste jag äta, har mått illa så ja har inte ätit så mkt under helgen :s


Jahopp

Ligger här i sängen. I andra sängen ligger sara :) det har varit en bra dag! Jag har tränat 5 timmar! Jag provade bjj,mma,hapkido och såklart judo! Men imon blir det nog taekwondo,hapkido och bjj ! Inte nog med de! När ja kollade telefon just så har alla ja älskat smsat!julia,lisa,lisa o mamma! Bättre kan de inte bli!


Ahhh

Gick upp halv fem i morse. Svin trött! Men nu tagga västervik o kampsportsläger!


OMG

Va en halv cm från att ta i eric saades hand! Tog i hans dansares händer (hiih) köade typ 7 h! Glad är ja iallafall! Sexig är han!


För alltid borta men aldrig glömd

Så hette min svenska grej.

Men nu tänker ja på allt jobbigt. Allt svårt. Allt som gjort ont. Allt som är borta. Allt sorgligt.
Allt de är borta men jag glömmer det aldrig.


.

De finns inga ord för känslan ja fick. Jag älskar dej. Nu och för alltid.


.


Hunger spelen.

Nu har ja läst ut alla. Fan va ja grät! Sämsta boken! Faaaan ! Asså folk sks inte döööö! Fast de va svin bra ändå..


Dop

Ja idag döptes min lilla söta syster tuwa! Älskar dej.


Angels


Säger bara lisa


Omfg


.

Känslan när man sparar den största jordgubben till sist o den smakar svin äckligt!


Awesome

Ligger i sängen(soffan) o läser fatta eld! Förstår inte att ja kan blogga för den är så sjukt bra!!! Imon vid halv åtta så kommer lisa! Så ja borde sova nu så ja är vaken när hon kommer :)

Btw, bilden kommer från idag när ja o lisa rensade ogräs!


Igår

De börja me att ja vakna me lisa :) vi hade haft skräckilmsmaraton! Efter de så åkte ja o andra lisa till ikea o åt o kollade på möbler! När vi kom hem så badade vi i poolen me simon i typ 3 timmar. Mycket bättre kan de inte bli!


.


Min största dröm

Ja har inte berättat de för nån, eller ingen har frågat.. De är klart att ja vill hjälpa folk. Ja vill få barn. Hitta nån som älskar mej. Men min största dröm.. Lite dumt igentligen... Men i alla fall är de att nån gång se på stjärnorna o äta picknick. Sen somna. De är svin töntigt men aja...


RSS 2.0